De op 6 januari 2011 gelanceerde website mijnpensioenoverzicht.nl is alleen toegankelijk voor Nederlanders met een DigID nummer, die in Nederland belastingplichtig zijn.
De website geeft alleen informatie over AOW en pensioenen, die nog niet uitgekeerd worden. De website geeft in één overzicht de bedragen van al uw opgebouwde pensioenen tot nu toe. Ook pensioen(en) opgebouwd bij vorige werkgevers kunt u zien.

Bent u al gepensioneerd, dan kunt u echter geen gebruikmaken van deze web site.

Voor nog niet-gepensioneerde in Nederland belastingplichtige Nederlanders in het buitenland is toegang tot deze website op dit moment nog niet mogelijk. Volgens geluiden uit de Tweede Kamer blijkt dat deze faciliteit voor Nederlanders in het buitenland nog wel een jaartje kan duren.

Voor Nederlanders in het buitenland is de huidige situatie, dat diegenen die OP DIT MOMENT hun AOW of een andere uitkering ontvangen al sinds een aantal jaren een overzicht van hun AOW c.q. uitkeringen op de SVB web site kunnen inzien. Voor meer informatie klik hieronder.

De mijnpensioen website is tot stand gekomen onder verantwoordelijkheid van de Stichting Pensioen-register, waarin pensioenfondsen, pensioenverzekeraars en de Sociale Verzekeringsbank zijn vertegenwoordigd. De informatie die de bezoekers krijgen, komt uit de systemen van de betreffende pensioenuitvoerders (pensioenfondsen en –verzekeraars).
De pensioenuitvoerders zijn daarom verantwoordelijk voor de inhoud van de aangeleverde informatie.

Klik hier voor mijnpensioenoverzicht.nl

Klik hier om een digID aan te vragen