" The Song Project"

" some things can only be sung "

Live muziek in het Royal Court Theatre
10 avonden tour

Het Song Project begon als een gewaagd experiment waarbij een groep artiesten en toneelschrijvers werd samengebracht om op een nieuwe manier te co-creëren, te beginnen met het idee dat sommige dingen alleen kunnen worden gezongen.

Nu we weer bij elkaar komen, omarmt The Song Project onze inherente behoefte aan gedeelde rituelen om met levens-veranderende gebeurtenissen om te gaan en geeft het ruimte aan de knoestige, emotionele complexiteit van het leven.

Door middel van live uitgevoerde muziek door Wende en een gezelschap van muzikanten, onderzoekt het werk de hoop en angsten waarmee we allemaal worden geconfronteerd, duikend in de chaos van geboorte, dood, woede, genade, vriendschap, moederschap, moeders, verlies en ouder worden.

The Song Project is een exclusieve kans om Wende, een van Nederlands meest succesvolle artiesten, voor 10 optredens live in Londen te zien. Wende is beroemd geworden in heel Europa, heeft al haar tours uitverkocht, meerdere prijzen gewonnen voor zowel live-optredens als albums, en trekt vergelijkingen met mensen als PJ Harvey. Lees meer over haar muziek en luister hier.

Ontworpen door Royal Court associate designer Chloe Lamford en bekroonde Nederlandse zangeres en componiste Wende, in samenwerking met componist Isobel Waller-Bridge, choreograaf Imogen Knight en toneelschrijvers E.V. Crowe, Sabrina Mahfouz, Somalië Nonyé Seaton, Stef Smith en Debris Stevenson.

The Song Project richt zich op die momenten in het leven waar rationaliteit irrelevant lijkt.

The Song Project is een coproductie met Stichting WENDE.
Mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten NL.
Terug naar de Neerlandia homepage: klik hier.
neerlandia footer