Sinterklaasfeest voor de Kinderen
zaterdag 2 december 2023
Zoals ieder jaar zullen Sinterklaas en Piet ook dit jaar weer Neerlandia bezoeken om met de kinderen in Londen zijn verjaardag te vieren.

Het kinderfeest vindt plaats in de Kerkzaal van de Nederlandse Kerk in Austin Friars, London EC2N 2HA. Kinderen waarvan één van de ouders of grootouders de Nederlandse nationaliteit heeft, zijn van harte welkom. Tijdens het feest wordt zowel Engels als Nederlands gesproken.
Dit jaar is het wederom mogelijk om naast het gebruikelijke programma de Sint en zijn Pieten in persoon te ontmoeten, waarbij er ruimte is voor het maken van foto's.

De middag is opgedeeld in 3 sessies van een uur, waarvoor u uw keuze bij aanmelding kunt aangeven Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur en stellen u zo snel mogelijk op de hoogte van de sessie, waarin uw kinderen zijn ingedeeld.

Gezien de beperkte ruimte in de kerkzaal krijgen kinderen en kleinkinderen van Neerlandia leden voorrang.

Indien u niet lid van Neerlandia bent, dan komen uw kinderen op de wachtlijst; u krijgt dan later per email of telefoon bericht of er nog plaats is.

Als u Sinterklaas iets speciaals over uw kind(eren) wilt laten zeggen, zoals bijzondere prestaties, school, muziek, hulp, sport, e.d, kunt u dat op het inschrijfformulier invullen; vergeet daarbij niet de voornaam van het kind, jongen of meisje, en leeftijd te vermelden. Dat helpt de Sint om vooraf het Grote Boek bij te werken.

Voor de ouders is er in dezelfde ruimte zitgelegenheid, waar men koffie, thee, soep of broodjes kan kopen en eventueel nog Sinterklaas- of Kerstartikelen kopen.

Tijdens het feest worden foto's gemaakt, die gebruikt kunnen worden in het Neerlandia Nieuws en op de Neerlandia website.
Als u er bezwaar tegen hebt, dat uw kinderen in die media gepubliceerd worden, dient u dit op de dag van het feest aan de fotograaf mee te delen.


U kunt uw kind(eren) inschrijven voor het live kinderfeest door rechts boven het inschrijfformulier te downloaden, in te vullen en per post te zenden
vóór dinsdag 21 november a.s naar
mevr. Annemien Maas-Kruger,
80 Drummond Drive, Stanmore, Middx. HA7 3PE
OF 
U kunt het formulier als een pdf attachment zenden
naar het emailadres: sinterklaas@neerlandia.org
Klik hier voor een website
met Sinterklaasliedjes,


LET OP
u verlaat de Neerlandia website voor de Peuterplace website

Wilt u uw kindren
niet op de wachtlijst?

 
wordt dan nu lid

email Marianne hier.

Sessietijden en Programma:
Sessie #1
  12:45 Inloop
  13:00 - 14:00 Sint en Piet

Sessie #2
  14:15 Inloop
  14:30 - 15:30 Sint en Piet

Sessie #3
  15:45 Inloop
  16:00 - 17:00 Sint en Piet

Tijdens iedere sessie:
   • Opening en zingen
   • Sint en Piet arriveren
   • Kinderen en families naar
     Sinterklaas (fotogelegenheid
     en cadeautjes).
   • Ondertussen zijn er
      Pieten-spelletjes en
      Pieten-knutselen.

Toegang tot Austin Friars is via het poortje in Old Broad Street naast de Bank of England. Klik hier voor een locatiekaartje.

Ondergrondse stations : Bank, Liverpool Street en Moorgate.

Parkeren is mogelijk op Finsbury Circus, Copthall Avenue, Great Swan Alley of in de parkeergarage van London Wall.

Parkeermeters in de City of London werken op zaterdag tot 11.00 uur, daarna is het gratis; maar check toch even de parkeermeter of de borden voor uitzonderingen.

Houdt u er ook rekening mee dat het verkeer, weg- en andere onderhoudswerkzaamheden en stakingen bij de spoorwegen en de ondergrondse in het weekeinde tot vertragingen kunnen leiden.

COVID PIROLA SYMPTOMEN ?
BLIJF AUB THUIS

Sinterklaas
inschrijfformulier


Klik hier om het als
pdf file te downloaden

De Vereniging ziet al jaren af van het heffen van een vaste toegangsprijs tot het feest, maar de organisatie van het Sinterklaasfeest voor de kinderen brengt natuurlijk aanzienlijke kosten met zich mee, zoals zaalhuur en stafkosten van de kerk, strooi- en snoepgoed, cadeautjes, etc.

Wij stellen het daarom op hoge prijs, indien u een financiele bijdrage overmaakt naar onze bankrekening vermeld in het inschrijfformulier OF het bedrag in de vorm van een cheque ten gunste van de Vereniging Neerlandia bij het inschrijfformulier insluit.
Financiële bijdrage:
Hoe kom ik daar ?
neerlandia londen, sinterklaas en zwarte piet
En voor uw Sinterklaasfeest en Kerstmis thuis.....
chocolade, letters, kerststaaf,drop, krans,peijenburg, ontbijkoek, gemberkoek,speculaas,hagelslag,bonbon, kruidnoten,oliebollen, kerstkrans,schuimpjes,schuimpjes,musket,cadeaupapier, kadopapier, venco, sambal, satesaus, liedjes CD
De Neerlandia Markt
Sinterklaas- en Kerstartikelen

Kerstkransjes en Musketkransjes,
chocoladeletters,
en nog meer artikelen zijn bestelbaar

zolang de voorraad strekt.

Download de prijslijst hier

Voor bestellingen:
contact Marianne per email hier