NEERLANDIA 100-JARIG JUBILEUM
Receptie, Diner-Dansantjaarbanner
zaterdag 23 september 2023,
vanaf 17:00 uur in de Dutch Church.

We hopen dat u de datum van 23 september al in uw agenda hebt staan. Op die dag houden we een groot feest ter ere van ons 100-jarig bestaan. Hier alvast een voorproefje van wat we van plan zijn.

Receptie
De avond begint met een receptie in de Social Hall om 17:00 uur, met prosecco en bitterballen. Daarna gaan we naar boven, waar de kerk omgetoverd zal zijn tot een grote feestzaal voor ons diner-dansant.

Diner
We gaan genieten van een 3-gangen diner met wijn, bereid en geserveerd door professionele cateraars. Entertainment, muziek en dansen zullen niet ontbreken.

Stille Veiling
We hopen ook een stille veiling te organiseren om een gedeelte van de hoge kosten te dekken. Als u een verborgen talent heeft of een ander idee voor een veilingstuk, laat het ons alstublieft weten. U kunt misschien iets maken, een maaltijd koken, iemands tuin opknappen, uw vakantiehuisje aanbieden, de mogelijkheden zijn eindeloos. We zien heel graag uw reacties tegemoet.

Herinneringen, Foto's
Als u leuke herinneringen heeft van vroeger of mooie foto’s heeft gemaakt op Neerlandia evenementen, dan ontvangen wij die ook graag. U kunt al uw suggesties insturen via e-mail naar onze secretaris Evelien Visser .

We hopen veel leden te zien op 23 september om oude herinneringen op te halen en ook om nieuwe leden te ontmoeten en vooruit te kijken naar de volgende 100 jaar.

         hall     


Wanneer zaterdag 23 september 2023
Waar Dutch Hall, Dutch Church, 7 Austin Friars, London EC2N 2HA
klik hyperlink voor een locatie kaartje
Tijd vanaf 17:00 uur,
Voor wie ? alle leden met of zonder gasten kunnen meedoen
Toegang £ ntb,
klik voor bank- en betalingsdetails Lloyds Bank,Sort Code: 30-97-86, Account nr: 00023004, ref: 100 jaar
Aanmelden ntb
page footer