Koningsdagborrel

De Vereniging viert de verjaardag van
Koning Willem-Alexander op

zaterdag 28 april 2018

met een Indonesische maaltijd.
 

Hoe kom ik daar ?
Toegang tot Austin Friars is via het poortje in Old Broad Street achter de Bank of England. Klik hier voor een lokatiekaartje.

Ondergrondse stations dicht bij zijn: Bank, Liverpool Street en Moorgate.

Parkeren is mogelijk op Finsbury Circus, Copthall Avenue, Great Swan Alley of in de parkeergarage van London Wall. De parkeermeters in de omgeving ( bv Finsbury Square) werken op zaterdag tot 11:00 uur, daarna gratis, maar check toch de meter of borden voor uitzonderingen.

Houdt U er a.u.b. ook rekening mee dat verkeer, wegwerk- en onderhouds-werkzaamheden bij de spoorwegen en de ondergrondse in het weekend kunnen leiden tot vertragingen.

De maaltijd wordt bereid door The Hon Clarence Tan, een Neerlandia lid en een fantastische kok. Dit wordt een gezellige eetmiddag, waar ook het scherm
opgezet zal worden om te zien hoe hoe de koning, koningin en andere leden van de koninklijke familie op vrijdag 27 april Koningsdag vierden.

De borrel en maaltijd worden gegeven in de kerkzaal van de Nederlandse Kerk in Austin Friars in Londen. Het apéritif begint om 13:30 uur. De deelnamekosten zijn £ 15 pp voor leden,£ 20 pp voor gasten.en £7.50 voor kinderen.
Leden zonder Neerlandia aanmeldingsstrook, die aan dieze middag willen meedoen, kunnen zich opgeven door telefonisch contact op te nemen met Marianne Denney zoals hier boven aangegeven.
Aanmelden vóór 18 april 2018 via inzending van de strook in het Neerlandia News naar : mevr. Marianne Denney, 8 Furber Street, London W6 0HE,
tel: 020 8748 0636, vergezeld van uw cheque ten gunste van de Vereniging Neerlandia; of via een bankovermaking van de kosten naar LLoyds Bank account number: 00023004, sort code: 30-97-86 onder vermelding van uw naam en Koningsdag 2018.