Koningsdagborrel

Ter viering van de verjaardag van Koning Willem-Alexander
organiseert de Vereniging Neerlandia een aangeklede borrel op

zaterdag 29 april 2017

Hoe kom ik daar ?
Toegang tot Austin Friars is via het poortje in Old Broad Street achter de Bank of England. Klik hier voor een lokatiekaartje.

Ondergrondse stations dicht bij zijn: Bank, Liverpool Street en Moorgate.

Parkeren is mogelijk op Finsbury Circus, Copthall Avenue, Great Swan Alley of in de parkeergarage van London Wall. De parkeermeters in de omgeving ( bv Finsbury Square) werken op zaterdag tot 13.30 uur, daarna gratis.

Houdt U er a.u.b. ook rekening mee dat verkeer, wegwerk- en onderhoudswerkzaamheden bij de spoorwegen en de ondergrondse in het weekend kunnen leiden tot vertragingen.

De borrel wordt gegeven in de kerkzaal van de Nederlandse Kerk in Austin Friars in Londen. Het apéritif begint om 13:30 uur.
De deelnamekosten zijn £ 15 pp voor leden en £ 20 pp voor gasten.
Leden zonder Neerlandia aanmeldingsstrook die hieraan mee willen doen, kunnen zich opgeven door het online deelnameformulier in te vullen en met een cheque of na de bankovermaking naar Neerlandia te zenden. ? Klik hier
Aanmelden vóór 22 april 2017 via inzending van de strook in het Neerlandia News naar : mevr. Marianne Denney-Timmer, 8 Furber Street, London W6 0HE, tel: 020 8748 0636, vergezeld van uw cheque ten gunste van de Vereniging Neerlandia; om een bankovermaking van de kosten naar LLoyds bank klik hier.